Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Διαγωνισμό φωτογραφίας που διοργανώνει η "Φωνή της Ύδρας" με θέμα: "Η Ύδρα μέσα από τις εποχές".

Αγαπητοί φίλοι λάβετε μέρος στο διαγωνισμό φωτογραφίας που διοργανώνει η "Φωνή της Ύδρας" με θέμα: "Η Ύδρα μέσα από τις εποχές".
Διαλέξτε φωτογραφίες από το αρχείο σας ή βγάλτε με το φακό σας καινούριες, οι οποίες θα δείχνουν το νησί μας άλλοτε καλοκαιρινό ή ανοιξιάτικο, άλλοτε χειμωνιάτικο ή φθινοπωρινό μέσα από τα χρώματα που του χαρίζει η φύση την κάθε εποχή.
Η παραλαβή των φωτογραφιών θα γίνεται μέχρι τις 20 Απριλίου 2012 στο
email: info@fonitisydras.com

Έχουμε τη χαρά, να είναι κριτές των φωτογραφιών, δίνοντας το κέφι και την αγάπη τους, οι καλοί μας φίλοι, Παναγιώτης Ράππας, σκηνοθέτης-animator και η Ντιάνα Νασιοπούλου, Ζωγράφος.

Και μην ξεχνάτε πως εκτός από τα πολύ πρακτικά και όμορφα δώρα που θα δοθούν στους τρεις νικητές, αξία έχει η συμμετοχή του καθενός από εσάς, η ευγενής άμιλλα και ο τρόπος που εσείς αναδεικνύετε μέσα από τις φωτογραφίες σας την Ύδρα.

Καλή επιτυχία σε όλους!!!

Δείτε πληροφορίες http://fonitisydras.com/diagonismos.aspx

  • fonitisydras.com
    ‎2. Ο ενδιαφερόμενος ο οποίος επιθυμεί να συμμετάσχει στο Διαγωνισμό, θα πρέπει να αποστείλει μέχρι 2 (δύο) φωτογραφίες πνευματικής του ιδιοκτησίας, στο email της εφημερίδας info@fonitisydras.com με την ένδειξη: Για το διαγωνισμό φωτογραφίας.
  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου