Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Ερμιόνης: Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού φωτογραφίας στην Ερμιόνη

Για έκτη συνεχή χρονιά διοργανώθηκε από την Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Ερμιόνης, ο διαγωνισμός και η έκθεση φωτογραφίας (Θέμα: Ελεύθερο), που παρουσιάσθηκε από τις 10 έως τις 13 Αυγούστου 2013 στα Μαντράκια Ερμιόνης.
 Συμμετείχαν 61 ερασιτέχνες  φωτογράφοι με 155 φωτογραφίες.
Στο κάλεσμά μας για την στελέχωση της κριτικής επιτροπής με προθυμία ανταποκρίθηκαν και τους ευχαριστούμε οι :
Ανθούλα Λαζαρίδου-Δουρούκου , η λαϊκή ζωγράφος μας, Παντελής Μπαλής δάσκαλος της τέχνης της φωτογραφίας,  Χρύσα Γλύκα φωτογράφος, Γιώργος Οικονόμου φωτογράφος, Δαμιανός Βογανάτσης κινηματογραφιστής, Απόλλωνας Γλύκας ζωγράφος.

Τα βραβεία:
1ο βραβείο
Δημήτρης Σαραντόπουλος
«Μηχανή του χρόνου»

2o Βραβείο
Χρήστος Γενούζος
«Απουσία»

3ο Βραβείο
Αντώνης Ρεμούνδος
«Προσευχή»




Την έκθεσή μας τίμησαν με την παρουσία τους άνθρωποι κάθε ηλικίας, ντόπιοι και παραθεριστές και συμμετείχαν με την ψήφο τους.
Πάντα  συγκινούν τους επισκέπτες της έκθεσης και παρακολουθούν με ενδιαφέρον κάθε χρονιά, τις προβολές από το αρχείο που δημιουργούμε των ασπρόμαυρων φωτογραφιών της Ερμιόνης.
Τους ευχαριστούμε όλους.
Ευχαριστούμε τους  φωτογράφους που συμμετείχαν με τα έργα τους.

Ευχαριστούμε  επίσης, τον  Κώστα Κουτούβαλη που μας παραχώρησε το χώρο για την καθημερινή αποθήκευση της έκθεσης, το καφέ "Αίγλη" και το "Σουβλάκι μπαρ"  για την παροχή ρεύματος, την  Βαγγελίτσα Αραπάκη για τα  λουλούδια, τη Νίκη Παρασάκη για την προσφορά της επεξεργασίας της αφίσας, το μικρό  Ζαχαρία που έλεγχε την ψηφοφορία,   το Ναυταθλητικό  Όμιλο Ερμιόνης για τα καθίσματα, τους φίλους Αντώνη, Χρήστο,  Τάκη, Ηλία, Κώστα, Νότη, Κατερίνα για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Το θέμα του επόμενου διαγωνισμού είναι: "Εικόνες που το βλέμμα προσπερνά"


Φωτογραφίστε  ότι  πιστεύετε πως δεν θα παρατηρούσαν οι άλλοι.
Αναδείξτε όσα δείχνουν ασήμαντα.

Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Ερμιόνης