Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ ( ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΔΡΑ )

 
Φώτο στιγμιότυπο από την συνάντηση του Φεβρουαρίου
Τον Φεβρουάριο που μας πέρασε  το  Ελληνικό Δίκτυο Μικρών Νησιών οργάνωσε  στο Νησί μας μία συνάντηση με θέμα: ΕΣΠΑ  ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ (http://hydraprotonisi.blogspot.gr/2013/02/blog-post_10.html). (https://www.facebook.com/elefkech/posts/478117862243384)

Συνολικά ενημερώθηκαν περίπου 40 Υδραίοι επιχειρηματίες  από στέλεχος της εταιρίας http://www.ependysis.eu/.
Οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν οτιδήποτε τους αφορά σχετικά με τις χρηματοδοτήσεις σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και να γίνει δωρεάν προέλεγχος  της πιθανότητας  επιδότησης  της κάθε επιχείρησης.
Τις επόμενες  ημέρες ορισμένες ιδιωτικές επιχειρήσεις του νησιού μας κατέθεσαν προτάσεις  στα προγράμματα  και σήμερα είμαστε  στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι πέρασαν όλες οι προτάσεις πού κατατέθηκαν από την Ependysis και μάλιστα με πολύ υψηλές βαθμολογίες.
Για το ελπιδοφόρο αυτό γεγονός, ο πρόεδρος του ΕΔΜΝ Λευτέρης Κεχαγιόγλου δήλωσε:

Η ιδιωτική οικονομία είναι το Άλφα και το Ωμέγα για νησιά σαν την Ύδρα μας. Μόνο με δυνατή την ιδιωτική επιχειρηματική κοινότητα, μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο. Εμείς σταθερά δίπλα στον ιδιώτη Υδραίο επιχειρηματία χαιρόμαστε μαζί του για την ανάπτυξη της επιχείρησης  του, έτσι όπως ο ίδιος  την έχει σχεδιάσει. Ελπίζουμε οι πρώτες εγκεκριμένες προτάσεις να  ανοίξουν τον δρόμο για ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή Υδραίων επιχειρηματιών, με μεγαλύτερες επιτυχίες. Για ένα βιώσιμο μέλλον με ελπίδα και αισιοδοξία. Καλές δουλειές και πάντα ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ θα είμαστε δίπλα σε κάθε εποικοδομητική προσπάθεια του νησιού μας.