Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Λευτέρης Κεχαγιόγλου: Κάλεσμα ενότητας και συσπείρωσης για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές Μαΐου 2014

Φίλες και φίλοι,
Δημότες Ύδρας, Υδραίοι της διασποράς, απόδημοι Υδραίοι.
Όλοι εμείς που λατρεύουμε το νησί μας, μέρα με τη μέρα νιώθουμε τον κατήφορο που έχει πάρει.
Η άγνοια και έλλειψη συνεργασίας του Δήμου μας με όλους τους φορείς, αλλά και τους συμπατριώτες μας που μπορούν να βοηθήσουν, το μοίρασμα της εξουσίας σε πρόσωπα αμφιβόλου δυνατότητας και η απαξίωση ικανών στελεχών της δημοτικής παράταξης που διοικεί το δήμο, μας έχει φέρει σε απόγνωση.
Το μέλλον των παιδιών μας αβέβαιο. Το επιχειρηματικό παρόν στο νησί μας, σκοτεινό, η πορεία του νησιού μας οδηγείται προς την απομόνωση και την πτώση σε όλα τα επίπεδα.
Όλοι οι επιχειρηματίες του νησιού αλλά και ο απλός πολίτης δεν είδαν ποτέ τη σημερινή δημοτική αρχή δίπλα τους. Εχθρός και πολέμιος ήταν με τη συμπεριφορά της. Οι νέοι παρ’ όλες τις υποσχέσεις δεν εισέπραξαν την παραμικρή φροντίδα από τη δημοτική αρχή. Κανένα έργο αναπτυξιακό δεν έγινε στο Νησί μας. Μπήκαμε στην προεκλογική περίοδο και ετοιμάζονται για κορδέλες και πυροτεχνήματα (αν και έχουν αρχίσει προ καιρού...) και τίποτα για το ακτοπλοϊκό... Απούσα από όλες τις σημαντικές εξελίξεις στην περιοχή μας η δημοτική αρχή...
Όλοι εμείς που αγαπάμε ανιδιοτελώς το νησί μας, όλοι εμείς που αγωνιούμε για το μέλλον μας, όλοι εμείς που γνωρίζουμε τις δυνατότητες του νησιού μας αλλά και των εξαιρετικών συμπατριωτών μας νιώθουμε σήμερα εγκλωβισμένοι. Αισθανόμαστε την ανάγκη να παραμερίσουμε καριέρες και προσωπικές φιλοδοξίες και να πάρουμε άμεσα την κατάσταση στα χέρια μας. Όλοι οι Υδραίοι ζήσαμε στο πετσί μας την πολιτική του Δήμου μας.
Τούτη την Ώρα δεν χρειάζονται Λόγια. Περισυλλογή και ανάληψη ευθύνης χρειάζεται από όλους μας.
Μόνο Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τη σημερινή μαύρη κατάσταση που ζούμε.
Όχι Λόγια. Έργα θέλουμε και τα μπορούμε.
Όχι στους ξενόφερτους σωτήρες του νησιού μας. Όχι σε μία Ύδρα νεκροταφείο…
Λέμε ΟΧΙ σε αυτή την πολιτική και οικονομική μιζέρια που επιτείνει η Δημοτική μας Αρχή.
Λέμε ΟΧΙ στην ολοκληρωτική απαξίωση του επιχειρηματικού κόσμου του Νησιού μας, της προοπτικής των νέων μας, του μέλλοντός μας.
Λέμε ΝΑΙ στην ενότητα, ΝΑΙ στη συσπείρωση για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές αλλά και για όλη τη διάρκεια της επόμενης δημοτικής θητείας.
Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2014 θα δώσουμε το παρών μας.
Καλούμε τον κάθε Υδραίο ανιδιοτελή πατριώτη να πλαισιώσει αυτή μας την Κίνηση συσπείρωσης, ώστε να βγούμε Νικητές. Δηλώστε «παρών» σε αυτή μας την κίνηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ελάτε μαζί μας, για να μπορέσουμε αύριο να είμαστε υπερήφανοι για τον τόπο μας. 
Είναι ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
Μικροπολιτικές σκοπιμότητες και ρουσφετολογικές πολιτικές δεν πρέπει να έχουν τόπο στο Νησί μας.
Θέλουμε και μας αξίζει να είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές του τόπου μας.
Γιατί η Ύδρα μας ανήκει.