Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ - Οι φίλοι δεν αγοράζονται - Υιοθετήστε ένα αδέσποτο !!

Αυτή τη στιγμή έχουμε δεκάδες υπέροχα σκυλάκια που ψάχνουν για υιοθεσία.

Στο παρακάτω link αλλά και στην σελίδα μας www.zeil.gr μπορείτε να δείτε όλα τα υπέροχα πλάσματα που ψάχνουν την μελλοντική παντοτινή τους οικογένεια.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.353436062151.189642.353427217151&type=3


Κάθε αγγελία συνοδεύεται από τηλέφωνο επικοινωνίας προκειμένου οι υποψήφιοι κηδεμόνες να μάθουν περισσότερες πληροφορίες και να γνωρίσουν το σκυλάκι από κοντά.

Ακόμη και αν έχετε σκύλο ή δεν υπάρχει η δυνατότητα να υιοθετήσετε μπορείτε να βοηθήσετε την ΖΕΗ να βρει σπίτια για αυτές τις ψυχούλες κάνοντας μια απλή προώθηση των αγγελιών τους. Μια απλή κοινοποίηση στην σελίδα σας, στην σελίδα κάποιου φίλου που μπορεί να ενδιαφέρεται, σε μια ομάδα που ανήκετε, μπορεί να βοηθήσει κάποιο από αυτά τα πλάσματα να βρει το παντοτινό του σπίτι.

Αν αγαπάτε τα ζώα αλλά ο τρόπος ζωής σας δεν σας επιτρέπει να έχετε το δικό σας κατοικίδιο μπορείτε να βοηθήσετε προσφέροντας εθελοντική βοήθεια στα ζώα που φροντίζει η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης. Επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@zeil.gr προκειμένου να σας στείλουμε την σχετική ενημέρωση.

Αν μένετε στην Ηλιούπολη ή σε κοντινές περιοχές, μπορείτε να απολαύσετε την αγάπη και τα χάδια ενός υπέροχου σκυλάκου έστω και για λίγο προσφέροντας προσωρινή φιλοξενία σε κάποια από τις μουσούδες που ψάχνουν για σπίτι. Το κάθε ζώο δίνεται με συμβόλαιο φιλοξενίας για τις μέρες που θα μας ορίσετε εσείς και με το τέλος της φιλοξενίας επιστρέφει σε εμάς. Δεν επιβαρύνεστε ούτε με την τροφή του ούτε με τα κτηνιατρικά του έξοδα. Τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς. Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@zeil.gr για περισσότερες πληροφορίες.

Τέλος, να σας ενημερώσουμε ότι ακόμη κι αν η ΖΕΗ είναι μακριά για εσάς, σε ολόκληρη την Ελλάδα υπάρχουν δεκάδες σωματεία και εθελοντικές ομάδες που ψάχνουν απεγνωσμένα για υποψήφιους κηδεμόνες που θέλουν να υιοθετήσουν, φιλοξενίες, εθελοντές. Θα τα βρείτε με μια αναζήτηση στο Internet. Τα αδέσποτα στην Ελλάδα είναι εκατομμύρια. Όλοι μας μπορούμε να βοηθήσουμε για να βελτιωθεί η κατάσταση.




---
Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης - Ilioupolis Animal Welfare
www.zeil.gr / info@zeil.gr
Οι φίλοι δεν αγοράζονται - Υιοθετήστε ένα αδέσποτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου